Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
158

Αστυνομικοί Υπαλ Βοιωτίας για το ΑΤ Ορχομενού: "Ως πότε τέλος πάντων θα λέγωμεν ως "πότε;" ΦΩΤΟ

< 3 λεπτά
22.05.20 • 22:57
#Tags:

Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας δημοσιευσε στο λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (FB) φωτογραφίες από το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού τονίζοντας οτι το έργο και οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι Αστυνομικοί είναι αντιστρόφως ανάλογες σε σχέση με το οίκημα που στεγάζεται το Τμήμα χρησιμοποιώντας μάλιστα φράση του Γεωργίου Σουρή για να δείξουν τα όρια... υπομονής.  

Η δημοσίευση των Αστυνομικών:

"Ευτυχώς το έργο και οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Ορχομενού στην τοπική κοινωνία, είναι αντιστρόφως ανάλογες των υπηρεσιών που παρέχει σε αυτούς η πολιτεία και το υπερσύγχρονο οίκημα όπου στεγάζεται το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.
Σημειωτέον ότι παρά την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει τα τελευταία έτη η Πατρίδα μας, η ''υπηρεσία'' συνεχίζει να καταβάλει (διόλου ευκαταφρόνητο) μηνιαίο μίσθωμα για το ανωτέρω οίκημα. Το εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις (υγειονομικές, ασφαλείας κτλ) ώστε αυτό να λειτουργεί επί σειρά ετών ως Α.Τ., αποτελεί ρητορικό ερώτημα..."
ΑΤ Ορχο 1 2ΑΤ Ορχο 2 2ΑΤ Ορχο 4 2ΑΤ Ορχο 5 jpg 2ΑΤ Ορχο 6 files 2ΑΤ Ορχο 5
 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle