Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
101

ΒΙΝΤΕΟ Λαμπάδιασε λεωφορείο στην Αθηνών-Λαμίας, στο Μαρτίνο

< 1 λεπτό
13.02.21 • 19:15
#Tags:

Πυρκαγιά σημειώθηκε σε λεωφορείο επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Μαρτίνου Φθιώτιδας. Οι 48 επιβαίνοντες πρόλαβαν και κατέβηκαν από το λεωφορείο όταν εμφανίστηκαν οι καπνοί και προωθήθηκαν στον προορισμό τους με άλλα τουριστικά λεωφορεία.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι όταν πυκνοί καπνοί έβγαιναν από το χώρο της μηχανής του λεωφορείου. Ο οδηγός του το ακινητοποίησε στη δεξιά πλευρά του δρόμου στο 124ο χιλιόμετρο λίγο πριν τη διασταύρωση Μαρτίνου και ζήτησε από τους επιβάτες να κατέβουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η φωτιά επεκτάθηκε αμέσως σε ολόκληρο το αυτοκίνητο πριν ακόμη προλάβουν να φτάσουν εκεί οι πυροσβέστες από την περιοχή της Αταλάντης και από την περιοχή της Θήβας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle