Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
179

Βοιωτία: 44 λεπτά τώρα συν εκκαθάριση μετά οι πρώτες τιμές σε βαμβακοπαραγωγούς

< 1 λεπτό
15.09.20 • 19:01
#Tags:

Με ποιες τιμές γίνονται οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ εκκοκκιστών και βαμβακοπαραγωγών στο νομό Βοιωτίας, όπου δειλά-δειλά άρχισε το μάζεμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το νομό Βοιωτίας, όπου έχει αρχίσει η συγκομιδή βάμβακος εφετινής εσοδείας, με την ποιότητα πολύ ψηλά, ξεκίνησαν οι κρούσεις σε παραγωγούς για αγορά του προϊόντος.

Μια από αυτές, αναφέρουν σχετικές πληροφορίες του ΑγροΤύπου, έγινε σε γνωστό μεγαλο-παραγωγό από τη Βοιωτία, στον οποίο μεγάλος εκκοκκιστής πρόσφερε 44 λεπτά προκαταβολή για μια ποσότητα άνω των 100 τόνων βάμβακος, για παράδοση στην πόρτα του εκκοκκιστηρίου, συν εκκαθάριση κάποια λεπτά επιπλέον (αυτά μπορεί να είναι από 2 έως 6 λεπτά λέει ο συγκεκριμένος παραγωγός στον ΑγροΤύπο), πριν τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου.

Η πρακτική αυτή με προκαταβολή κάποια χρήματα και εκκαθάριση αργότερα λέγεται ότι θα εφαρμοστεί κατά κόρον φέτος από εκκοκκιστές, οπότε οι παραγωγοί καλό θα είναι να προσέξουν τις συμφωνίες, καθώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το προϊόν.

Επίσης, οι παραγωγοί πρέπει να λάβουν υπόψη σοβαρά τον καιρό το επόμενο διάστημα, ώστε να προγραμματίσουν την συλλογή, καθώς στη Βοιωτία για παράδειγμα αναμένονται βροχές το Σαββατοκύριακο.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle