Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
114

ΒΟΛΕΪ: Στη Σύρο το φάιναλ φορ κυπέλλου των ανδρών. Υποχώρηση Λιβαδειάς δύο πόλεις υποψήφιες για τις γυναίκες

< 1 λεπτό
25.02.20 • 21:52
#Tags:

Η Ερμούπολη Σύρου είναι και επίσημα η έδρα του φάιναλ φορ Κυπέλλου Βόλεϊ ανδρών το διήμερο 13-14 Μαρτίου με τα ζευγάρια να είναι Φοίνικας Σύρου-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-Κηφισιά.
Κι ενώ όλα ήταν έτοιμα για τη διοργάνωση του φάιναλ φορ Κυπέλλου βόλει ανδρών, γυναικών σε Σύρο, Λιβαδειά, ο Δήμος της βοιωτικής πόλης έκανε πίσω και ξεκινά πάλι η αναζήτηση έδρας

Η Λιβαδειά έπαιζε δυνατά για το φάιναλ φορ γυναικών (3-4 Απριλίου), αλλά ο Δήμος την τελευταία στιγμή έκανε πίσω και η διοργάνωση έμεινε... ορφανή, με αποτέλεσμα η ΕΟΠΕ να αναθεωρήσει τον αρχικό σχεδιασμό.

Έτσι σοβαρή υποψηφιότητα υπάρχει μόνο από την Σαντορίνη, όπου ο δήμαρχος Αντώνης Σιγάλας ζήτησε επίσημα τη διοργάνωση καλύπτοντας όλα τα έξοδα, αλλά η παρουσία του ΑΟ Θήρας (σε περίπτωση που περάσει τον Πανναξιακό) προκαλεί την αντίδραση του Ολυμπιακού.
Υποψηφιότητα για τη διοργάνωση αναμένεται να υποβάλει και ο Πύργος, με αποτέλεσμα η ομοσπονδία να επιλέξει άμεσα ανάμεσα στις δύο πόλεις.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle