Asopichos Logo
19-03-2024
Asopichos Logo
207

ΓΑΣ Λιβαδειάς: Σπουδαίες εμφανίσεις των αθλητών στο Διασυλλογικό Α/Γ 

< 2 λεπτά
10.05.21 • 19:45
#Tags:

Εξαιρετικά επιτυχημένο αποδείχτηκε το ξεκίνημα της αγωνιστικής δραστηριότητας των αθλητών του ΓΑΣ Λιβαδειάς , οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρόν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στίβου Ανδρών-Γυναικών , που πραγματοποιήθηκε στις 8-9 Μαίου 2021 στη Χαλκίδα.
Αξιοσημείωτη η 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο με εξαιρετική επίδοση στα 400μ Ανδρών (50.66) , καθώς και η 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στα 200μ Ανδρών (23.45) του αθλητή ΚΑΣΟΥΤΣΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Στα ίδια αγωνίσματα την 7η θέση με πολύ καλές επιδόσεις κατέκτησε και ο αθλητής μας ΚΑΤΣΑΡΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ.
Στα 800μ Ανδρών την 4η θέση κατέκτησε ο αθλητής μας ΚΟΡΟΓΙΑΝΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ο οποίος κατέκτησε και την 5η θέση στα 1500μ Ανδρών.
ΓΑΣ Λιβαδειας 1 2
Στην κατηγορία Γυναικών η αθλήτριά μας ΜΠΟΥΡΛΗ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ με εξαιρετική εμφάνιση στα 800μ Γυναικών κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.
Στα 200μ Γυναικών η αθλήτριές μας με πολύ καλές εμφανίσεις κατέκτησαν , η ΣΚΑΠΕΤΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΤΙΓΟΝΗ την 5η θέση , η ΓΚΑΛΑΜΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ την 8η θέση και η ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ-ΚΩΝ/ΝΑ την 14η θέση.
Εξαιρετική η 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4Χ400μ Γυναικών την οποία κατέκτησαν οι αθλήτριές μας , ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ-ΚΩΝ/ΝΑ , ΜΠΟΥΡΛΗ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ , ΓΚΑΛΑΜΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ , ΣΚΑΠΕΤΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΤΙΓΟΝΗ.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες αλλά και τον προπονητή τους Κο ΣΚΑΠΕΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ , οι οποίοι παρόλες τις αντίξοες συνθήκες προετοιμασίας τους απέδειξαν ότι μπορούν πάντα με σωστή δουλειά και προσπάθεια να πετυχαίνουν υψηλούς στόχους!!!

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle