Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
169

|

Γιώργος Σκόπας: Ενισχύστε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, όχι στους "ανεξάρτητους νέους σωτήρες"

< 5 λεπτά
22.04.19 • 19:14
#Tags:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Ορχομενού, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα την εκλογική αναμέτρηση στην Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση και τις Ευρωεκλογές.

Στο χαιρετισμό του ο Γιώργος Σκόπας, υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού-Ακραιφνίας, τόνισε  την στάση που κράτησε όλο το προηγούμενο διάστημα η Λαϊκή Συσπείρωση μέσα και έξω, από το Δημοτικό Συμβούλιο, με συνεχής παρεμβάσεις   στα ζητήματα που αναδεικνύονταν κάθε φορά και ζήτησε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο  η δύναμη των υποψηφίων του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Σκοπας συγκεντρωση 1 1«Είναι το ψηφοδέλτια που συσπειρώνονται κομμουνιστές, αγωνιστές, άνθρωποι του μόχθου, της δουλειάς, που έχουν τις ίδιες αγωνίες, τα ίδια βάσανα με σένα. Αγωνιστές που παλεύουν στους χώρους δουλειάς, στα σωματεία, στο μαζικό κίνημα. Αγωνιστές που δε συμβιβάζονται, δεν «κιοτεύουν», δεν τα διπλώνουν στα δύσκολα, που δεν φοβούνται να συγκρουστούν με τους εκμεταλλευτές του μόχθου μας και σους τους υπηρετούν.

Που διεκδικούν :

Μην ξεχνάς!!! Έχεις χορτάσει από τα μεγάλα λόγια, τους δήθεν «ανεξάρτητους», τους νέους «σωτήρες», που την επόμενη των εκλογών θα συνεχίσουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική.

 Μην ξεχνάς!!! Έχεις χορτάσει από τα μεγάλα λόγια, τους δήθεν «ανεξάρτητους», τους νέους «σωτήρες», που την επόμενη των εκλογών θα συνεχίσουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική».

Σκοπας συγκεντρωση 2

 Στην συνέχεια ο Γιάννης Βάγγος υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕανέλυσε την κατάσταση που βιώνουν σήμερα, οι χιλιάδες μικρομεσαίοι αγρότες που έχουν Βαγκος 1πραγματικό αντίπαλο την ΕΕ , που ουσιαστικά  ξεριζώνονται από την γη τους  για το μεγάλο κεφάλαιο.  Για τα χιλιάδες πλημμυρισμένα στρέμματα της Κωπαίδας, την αδιαφορία και τον εμπαιγμό που βιώνουν οι αγρότες της περιοχής μας από αυτούς που σήμερα γι΄ άλλη μια φορά  πάνε να αρπάξουν την ψήφο τους με ψέματα  και υποσχέσεις.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως «η ολόπλευρη ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές και της Λαϊκής Συσπείρωσης στις τοπικές εκλογές, θα δώσει ανάσες ζωής στους αγρότες, στους εργάτες, στους συνταξιούχους, στον ελληνικό λαό σε όλους εμάς που  μοχθούμε για το μεροκάματο και αγωνιζόμαστε για την ζωή μας και για το μέλλον των παιδιών μας».

Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του Κώστα Μπασδέκη που με πολύ γλαφυρό και εύστοχο τρόπο κάλεσε το λαό του Ορχομενού και των γύρω χωριών να ψηφίσουν με ένα και μοναδικό κριτήριο την ζωή και τις ανάγκες τους.

Τόνισε χαρακτηριστικά «Ζητάμε να μας εμπιστευτείτε, να μας δοκιμάσετε. Γνωρίζετε πολύ καλά από την εμπειρία σας ότι οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στο  Δήμο και στην Περιφέρεια και με το ΚΚΕ στην ευρωβουλή δε θα σε προδώσουν, δεν μπαίνουν σε παζάρια και συναλλαγές πίσω από κλειστές πόρτες. Η ψήφος σου, αν κάνεις αυτήν τη φορά το βήμα στηρίζοντας το ΚΚΕ και στις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις  δεν θα γυρίσει απέναντι σου την επόμενη των εκλογών. Θα σημαίνει δύναμη και προοπτική για το λαό, για να αντισταθεί και να αντεπιτεθεί, να διεκδικήσει αιτήματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του».

Στην αναφορά του για την αγροτική οικονομία τόνισε την αντίφαση, το  πως η Μπασδεκης 1Ελλάδα έφτασε από το σημείο που το αγροτικό ισοζύγιο της, να είναι πριν μπούμε στην ΕΟΚ,  με θετικό πρόσημο και σήμερα να πρέπει να εισάγουμε το σύνολο των αγροτικών μας προϊόντων.

Στους προβληματισμούς που έθεσε,  ήταν η εντολή της ΕΕ για καταστροφή φρούτων λαχανικών κτλ. στις χωματερές, η συνυπευθυνότητα με πρόστιμα αν το χωράφι έβγαζε μεγαλύτερη παραγωγή, και μια σειρά άλλα μέτρα που πάρθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, με τις σύμφωνες γνώμες όλων των κυβερνήσεων, των ευρωβουλευτών όλων των κομμάτων πλην των κομμουνιστών, με αποτέλεσμα σήμερα οι αγρότες να ξεκληρίζονται.

«Η εμπειρία των αγροτών είναι τεράστια ξεκινά από τους σκληρούς αγώνες των κολίγων στο Κιλελέρ και φτάνει σήμερα με τους αγώνες στα μπλόκα της αγροτιάς που αντιλαμβάνεται ότι η προοπτική και η ελπίδα είναι σε σύγκρουση με την ΕΕ και το σύστημα της εκμετάλλευσης και της αδικίας»

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle