Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
84

Γιώτα Πούλου για την εκδήλωση της Αλιάρτου: Ας αναλάβει η Κυβέρνηση τις ευθύνες της

< 1 λεπτό
06.07.20 • 19:28
#Tags:

Η επιστροφή στην κανονικότητα χωρίς σχεδιασμό και έλεγχο μπορεί να καταστρέψει την προηγούμενη μεγάλη προσπάθεια όλων μας.
Με αφορμή την εκδήλωση της Αλιάρτου που μονοπώλησε την τοπική επικαιρότητα και τράβηξε την προσοχή και ΜΜΕ εθνικής εμβέλειας, αν και ήταν μία εκ των τριών στο Νομό μας, την ίδια ημέρα, τίθεται επιτακτικά ξανά το θέμα του σχεδιασμού και της ενημέρωσης. Η επιβολή προστίμων δεν είναι λύση, γιατί το ‘κακό’ έχει ήδη γίνει…, άρα σε τι ωφελεί; Στον τιμωρητικό παραδειγματισμό; Έχει ευθύνες η Πολιτεία και οι κατά τόπον μηχανισμοί της γιατί δεν επικεντρώνονται στην πρόληψη και την ενημέρωση.
Ο κύριος Πέτσας δήλωσε ότι θα γίνουν τα πανηγύρια μας κανονικά. Αλλά τα πανηγύρια στην περιφέρεια αυτή τη μορφή έχουν. Οι άνθρωποι θέλουν να ξεσκάσουν μετά από τους δύσκολους μήνες του εγκλεισμού και δεν είναι εύκολο να συγκρατηθούν, ιδιαίτερα μετά τη χαλάρωση που επιφέρει η κατανάλωση αλκοόλ. Στην Αλίαρτο το κλιμάκιο ελέγχου τα βρήκε όλα καλά στην αρχή. Η κατάσταση φαίνεται ότι ξέφυγε και δεν έχω προσωπική εικόνα γιατί είχα αποχωρήσει νωρίς.
Ας αναλάβει η Κυβέρνηση τις ευθύνες της.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle