Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
93

Γ. Πούλου: Δυσπιστία από την ελλιπή ενημέρωση για το Lockdown στη Βοιωτία

< 2 λεπτά
12.01.21 • 20:26
#Tags:

Η βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει δικαιολογημένη την αντίδραση των πολιτών της Βοιωτίας για την καραντίνα στην οποία μπήκε ο νομός από σήμερα το πρωί και δεν δικαιολογείται με τα στοιχεία που επισήμως είχαν ανακοινωθεί

Η ανακοίνωση:

"Δικαιολογημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η αντίδραση των πολιτών της Βοιωτίας στα συγκεχυμένα μηνύματα που περνά η απόφαση για σκληρό lockdown στην Περιφερειακή Ενότητά μας, από σήμερα το πρωί!

Με βάση τα στοιχεία που είχαν επίσημα μέχρι τότε ανακοινωθεί, δεν μοιάζει φυσική εξέλιξη η απόλυτη καραντίνα που επιβλήθηκε.

Ο αριθμός των 8 χθεσινών κρουσμάτων εκτοξεύθηκε στις σημερινές ανακοινώσεις στα 180 ενώ τα σχολεία καθώς και οι χώροι εργασίας με συνωστισμό εργαζομένων λειτουργούν κανονικά.

Όλοι μας είχαμε εξ αρχής δηλώσει την συμμόρφωσή μας στις υποδείξεις των ειδικών και παραμένουμε σε αυτή γραμμή. Πρέπει όμως να συνοδεύεται από άμεση, υπεύθυνη και τεκμηριωμένη ενημέρωση.

Η προχειρότητα της συνολικής διαχείρισης από την κυβέρνηση και τα αντιφατικά μηνύματα που εκπέμπονται χωρίς σχεδιασμό αλλά ανάλογα με το «βλέποντας και κάνοντας», έχουν κουράσει πλέον και έχουν ως αποτέλεσμα την καχυποψία των πολιτών.

Η δημοσίευση των στοιχείων από κάθε Περιφέρεια και η λήψη περιοριστικών μέτρων, όχι οριζόντια αλλά εκεί όπου υπάρχει συγκεκριμένο επιδημιολογικό πρόβλημα, θα συνέβαλε στην αναγκαία εμπιστοσύνη και συνεργασία των πολιτών".

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle