Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
149

Γ Πούλου: Οι Δικηγόροι Λιβαδειάς και Θήβας ζητούν ουσιαστική στήριξη!

< 1 λεπτό
15.04.21 • 15:50
#Tags:

Η βουλευτής Βοιωτίας Γιώτα Πούλου σε δήλωσή της στα ΜΜΕ στηρίζει τον αγώνα των δικηγόρων Λιβαδειάς και Θήβας και ενημερώνει ότι δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στις κινητοποιήσεις τους.

Η ανακοίνωση της κας Πουλου:

Υποχρέωσή μου στη Βουλή, δεν μου επέτρεψε να παραβρεθώ προσωπικά στις σημερινές κινητοποιήσεις των Δικηγορικών Συλλόγων Λιβαδειάς και Θήβας, στις οποίες παραβρέθηκαν οι συνεργάτες μου Χ. Δημητρίου και Χ. Σταθόπουλος.

Συντάσσομαι στο πλευρό τους και εκφράζω τη στήριξή μου στα αιτήματά τους, τα οποία επανειλημμένα έχω προβάλλει στην Βουλή.

Με τα δικαστήρια κλειστά εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, τις δίκες να αναβάλλονται, τις δημόσιες υπηρεσίες να υπολειτουργούν, οι δικηγόροι βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο.

Δυστυχώς είναι κι αυτοί «αόρατοι» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία αφού τους επέβαλε το κλείσιμο των Δικαστηρίων, δεν τους συμπεριέλαβε σε μέτρα οικονομικής

στήριξης.
Τα αιτήματά τους είναι:
 άνοιγμα των Δικαστηρίων με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα,
 απαλλαγή από τις ασφαλιστικές εισφορές,
 απαλλαγή από το τέλος επιτηδεύματος του 2020,
 αναστολή των φορολογικών υποχρεώσεων (ΦΠΑ).

Η κυβέρνηση πρέπει να ανταποκριθεί σήμερα κιόλας στα δίκαια αιτήματά τους!

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle