Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
108

Γ. Πούλου: Υπέρογκες χρεώσεις για την τηλεκπαίδευση

< 1 λεπτό
23.11.20 • 15:22
#Tags:

Ερώτηση στην Βουλή κατάθεσε η Βουλευτής Βοιωτίας ΣΥΙΖΑ Γιώτα Πούλου, για τις υπέρογκες χρεώσεις σύνδεσης στην τηλεκπαίδευση κατόπιν σοβαρών καταγγελιών όπως καταγγέλλει μητέρα μαθήτριας ότι χρεώθηκε 575 ευρώ για την τηλεκπαίδευση.

Η βουλευτής με ανακοίνωσή της αναφέρεις:

Μετά από σειρά καταγγελιών για υπερχρεώσεις των οικογενειών των μαθητών που συνδέθηκαν στην τηλεκπαίδευση μέσω τηλεφώνου, ύψους εκατοντάδων ευρώ, κατέθεσα Ερώτηση στη Βουλή, την οποία συνυπογράφουν 24 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η κ. Κεραμέως εξαγγέλλει δωρεάν σύνδεση στην τηλεκπαίδευση, αλλά αποδεικνύεται ότι μόνο δωρεάν δεν είναι. Το Υπουργείο Παιδείας στέλνει πανικόβλητο στα σχολεία έγγραφο για να μην εισηγούνται στους μαθητές την σύνδεση μέσω σταθερής τηλεφωνίας, αλλά οι καταγγελίες για φουσκωμένους λογαριασμούς συνεχίζονται.

Τι θα απογίνουν οι μέχρι τώρα χρεώσεις;

Θα μετακυλισθούν στις οικογένειες;

Ποιος θα πληρώσει τους λογαριασμούς;

Επιπλέον, εντελώς απαράδεκτη είναι και η αδυναμία των Κεραμέως και Πιερρακάκη να προστατεύσουν τα προσωπικά δεδομένα μαθητών και εκπαιδευτικών από κακόβουλες ενέργειες. Ανικανότητα και προχειρότητα σε όλους τους τομείς!

Ζητώ την λήψη συγκεκριμένων μέτρων προκειμένου να μην σημειωθούν ξανά παρόμοια περιστατικά. Να δεσμευτεί σήμερα η Κυβέρνηση ότι θα καλύψει τις χρεώσεις για τις οικογένειες που τις έχουν ήδη υποστεί!

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle