Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
290

Γ. Πούλου. Χωρίς τέλος τα προβλήματα του Νοσοκομείου της Θήβας

< 2 λεπτά
20.01.21 • 17:20
#Tags:

Αναφορά για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο της Θήβας, κατέθεσε στη Βουλή, η βουλευτής Βοιωτίας Γιώτα Πούλου η οποία επικαλείται κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν φορείς της της Θήβας.

Η κ Πούλου αναφέρει:

Κατέθεσα Αναφορά στην Βουλή με θέμα την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν στις 18 Ιανουαρίου 2020 το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θήβας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Θήβας και ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Θήβας για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο της πόλης.

Οι τρεις φορείς εντοπίζουν τραγικές ελλείψεις και ζητούν:

Η Κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει το Νοσοκομείο στο έλεος της πανδημίας και αν αυτό  εξακολουθεί να λειτουργεί, οφείλεται στην φιλοτιμία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δίνει μάχη, μέσα και έξω από την Βουλή, για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας. Με Ερωτήσεις, Αναφορές και κάθε είδους παρεμβάσεις απαιτούμε από την Κυβέρνηση την αύξηση του προϋπολογισμού για την υγεία, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, εξοπλισμό και στελέχωση νέων ΜΕΘ, συνταγογράφηση των διαγνωστικών τεστ.

Η Κυβέρνηση πρέπει να ενισχύσει άμεσα το Νοσοκομείο της Θήβας, αλλά και όλες τις δομές υγείας της Βοιωτίας!

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle