Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
278

Δήμος Θηβαίων: Ανακοίνωση προς τους συγγενείς των ενταφιασμένων στο Νεκροταφείο «Ανάληψη» (Μοσχοπόδι)

< 1 λεπτό
12.05.20 • 15:12
#Tags:

Ο Δήμος Θηβαίων γνωστοποιεί στους συγγενείς των ενταφιασμένων σε τάφους «τριετούς ταφής» ότι η Υπηρεσία Νεκροταφείων θα προβεί σε εκταφή όλων των νεκρών ενταφιασμένων μέχρι το έτος 2013 και των οποίων οι συγγενείς τους δεν έχουν ενδιαφερθεί μέχρι σήμερα αυτοβούλως για την εκταφή.
Παρακαλούνται οι συγγενείς να επικοινωνήσουν άμεσα με την Υπηρεσία Νεκροταφείων στο τηλέφωνο  6944100544 (αρμόδιος υπάλληλος Βασίλης Δεληκωνσταντής) για τα σχετικά  με την  εκταφή και τη διάθεση οστεοφυλακίων για την τοποθέτηση των οστών .
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα άρθρο 13 του Κανονισμού Λειτουργίας του Νεκροταφείου ισχύουν τα ακόλουθα:
«Μετά την παρέλευση δύο μηνών από τη λήξη της τριετίας, εάν οι συγγενείς δεν έρθουν σε συνεννόηση με την υπηρεσία για την ανακομιδή των οστών ή την παράταση της ταφής, η αρμόδια υπηρεσία προβαίνει στην ανακομιδή των οστών χωρίς την παρουσία των οικείων»

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle