Asopichos Logo
19-03-2024
Asopichos Logo
137

Δήμος Θηβαίων: Διάθεση κλιματιζόμενων αιθουσών

< 1 λεπτό
27.07.21 • 20:04
#Tags:

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, από σήμερα Τρίτη, 27 Ιουλίου αναμένεται καύσωνας, με ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες έως και 43 βαθμών Κελσίου από την Πέμπτη 29 Ιουλίου έως και την επόμενη Τρίτη, 3 Αυγούστου.
Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει τους δημότες και ειδικότερα όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να εφαρμόζουν σχολαστικά όλα τα μέτρα πρόληψης των επιπτώσεων από τον καύσωνα και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.
Για την προστασία των ευπαθών ομάδων από τον καύσωνα θα λειτουργούν οι παρακάτω κλιματιζόμενοι χώροι:
1) Αίθουσα ΚΑΠΗ Θήβας (από τις 9:00 το πρωί έως τις 7:00 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο)
2) Δημοτική Ενότητα Βαγίων: ΚΑΠΗ (Κεντρική Πλατεία Βαγίων)
3) Δημοτική Ενότητα Πλαταιών: Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Κοινοτικό Κατάστημα Καπαρελλίου
4) Δημοτική Ενότητα Θίσβης: Πνευματικό Κέντρο –Δομβραίνα

Yπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει εκδώσει το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων και η παραμονή εκδρομέων στο δάσος Μοσχοποδίου, δάσος Αγίας Τριάδας και δάσος Κιθαιρώνα καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου κατά τις ημέρες που είναι πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle