Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
238

ΔΕΥΑ Λιβαδειάς. Κατάλληλο το νερό παρά τη θολότητα

< 1 λεπτό
08.04.20 • 21:50
#Tags:

Η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης Λιβαδειάς με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους δημότες για την ποιότητα του πόσιμου νερού το οποίο τις τελευταίες ημέρες είναι θολό λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, επισημαίνοντας οτι μετά από συνεχείς μικροβιολογικούς ελέγχους το νερό είναι κατάλληλο.
Η ανακοίνωση:
Ενημερώνουμε τους πολίτες της Λιβαδειάς ότι τα ακραία πλημμυρικά  φαινόμενα των τελευταίων ημερών κατέστησαν θολερό το πόσιμο νερό στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης της Λιβαδειάς και ειδικότερα στο τμήμα εκείνο, που υδροδοτείται από το αντλιοστάσιο της Κρύας.
Το φαινόμενο αυτό, όπως πολλοί γνωρίζετε, παρατηρείται όταν υπάρχουν ιδιαίτερα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στο φαράγγι της Κρύας.
Διαβεβαιώνουμε το καταναλωτικό κοινό της πόλης μας ότι στο εργαστήριο της ΔΕΥΑΛ γίνονται συνεχείς μικροβιολογικοί έλεγχοι του νερού και τα αποτελέσματα  επιβεβαιώνουν την πλήρη απουσία  παθογόνων μικροοργανισμών. Επομένως το νερό είναι μικροβιολογικά ασφαλές.
Για επιπλέον διασφάλιση των καταναλωτών η ΔΕΥΑΛ προβαίνει σε αύξηση της χλωρίωσης του νερού, ώστε να  εξασφαλίσει την ύπαρξη υπολειμματικού χλωρίου στις απαιτούμενες τιμές στη βρύση του καταναλωτή.
Το φαινόμενο της θολερότητας του νερού αναμένεται να εξομαλυνθεί εντελώς και η διαύγεια του να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα.
Επιπροσθέτως, επισημαίνεται ότι η ΔΕΥΑΛ αναζητά λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος με γνώμονα τη διασφάλιση της ποιότητας του πόσιμου νερού.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle