Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
136

|

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ «Ενεργοί Δημότες» για την τοπική κοινότητα Ορχομενού

< 1 λεπτό
14.02.19 • 17:12
#Tags:

Στην τοπική κοινότητα Ορχομενού ενεργοποιούνται οι «Ενεργοί Δημότες» οι οποίοι έκαναν πράξη τη φημολογία και φυσικά τις ζυμώσεις στον χώρο του Ορχομενού και οι οποίες τελικά καρποφόρησαν.

Με επικεφαλής τον κ Γιώργο Κραβαρίτη, ανακοίνωσαν την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την απόφασή τους για κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές με αυτόνομο ψηφοδέλτιο και όχι στον συνδυασμό υποψηφίου Δημάρχου.

Στόχος τους είναι η να γίνει μια νέα αρχή για την πόλη του Ορχομενού με την συμμετοχή και την υποστήριξη όλων των δημοτών όπως τονίζουν.

Αναλυτική η ανακοίνωση:

"Η ανεξάρτητη ομάδα «Ενεργοί Δημότες Ορχομενού», δηλώνει παρούσα στις εξελίξεις και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα διεκδικήσει, την αυτόνομη εκλογή της στη βάση της τοπικής αυτοδιοίκησης, στην Τοπική Κοινότητα Ορχομενού με επικεφαλής τον Γιώργο Κραβαρίτη.

Με τη νέα νομοθεσία ενισχύεται σημαντικά ο ρόλος των Τοπικών Συμβουλίων, και η εκλογή τους γίνεται με ξεχωριστές κάλπες, ανεξάρτητα από συνδυασμούς υποψηφίων δημάρχων.

Ας κάνουμε την αρχή από την πόλη μας!

Απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας!

Ας κάνουμε μια πραγματικά νέα αρχή στον Ορχομενό!"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle