Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
159

Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη με τηλεδιάσκεψη, χωρίς ζωντανή μετάδοση;

< 2 λεπτά
07.12.20 • 16:01
#Tags:

Αύριο Τρίτη 8 Δεκεμβρίου στις 17.30 θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου, μέσω τηλεδιάσκεψης και  με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση για την ζωντανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την οποία θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι δημότες.  

Θέμα 1ο Έγκριση  της υπ΄ αριθμ. 212/2020  Αποφασης Οικονομικής Επιτροπής  για 6ης τροποποίησης προϋπολογισμού, τεχνικού και επιχειρησιακού προγράμματος έτους 2020.
Εισηγητής:  κ. Γεώργιος Κανέλης, στέλεχος της οικονομικής υπηρεσίας.
Θέμα 2o  Λήψη κανονιστικής απόφασης περί έγκρισης «Κανονισμού Χορήγησης Αποκλειστικών Θέσεων Στάθμευσης ΑΜΕΑ» ( 4/2020 Απόφαση επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
Εισηγητής: κ.Δημήτριος Κούνιος ειδικός συνεργάτης
Θέμα 3o  Τροποποίηση του άρθρου 33 του Κανονισμού Καθαριότητας και Προστασίας Περιβάλλοντος Δήμου Ορχομενού ( αρ. 85/2011 ΑΔΣ).    (5/2020 Απόφαση επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
Εισηγητής κ. Δημήτριος Βαγενάς Αντιδήμαρχος
Θέμα 4o  Εξέταση αίτησης του αποστακτηρίου Διονύσου Μ.Ι.Κ.Ε. για έγκριση σύνδεσης εγκατάστασης με το δίκτυο ύδρευσης της κοινότητάς Διονύσου.

( 8/2020 Απόφαση επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

Εισηγητής κ. Γρηγόρης Γαλάνης Αντιδήμαρχος
Θέμα 5o Έγκριση εκμίσθωσης  λειμώνα Πύργου 
Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Μεργιάννης  ειδικός συνεργάτης
Θέμα 6o Μεταβολές σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος  2021-2022
Εισηγητής : κ. Παρασκευή Καράλη Δήμαρχος Ορχομενού
Θέμα 7o Αποδοχή ποσού  30.000,50 € κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και κατανομή αυτού
Εισηγητής : κ. Κωνσταντίνα  Καράλη  δημοτική σύμβουλος
Θέμα 8ο Καθορισμός Αμοιβής Δικηγόρων για  το χειρισμό ζητημάτων ιδιαίτερης σημασίας για τα συμφέροντα του Δήμου
Εισηγητής : κ. Παρασκευή Καράλη Δήμαρχος Ορχομενού

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle