Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
105

Διανομή υγειονομικού υλικού στα σχολεία από το Δήμο Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
06.05.20 • 16:27
#Tags:

Ο Δήμος Λεβαδέων διένειμε σήμερα σε όλα τα σχολεία Β’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λεβαδέων υγειονομικό υλικό (μάσκες) μετά από συνεννόηση με το Δ/ντη Β’θμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κ. Αλέξανδρο Καρκάνα, τον οποίο ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαριστεί για τη συνεργασία, καθώς και αντισηπτικό υγρό που διατέθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.  Το υγειονομικό υλικό θα διατίθεται στους μαθητές/μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων, ώστε η επιστροφή τους στις σχολικές αίθουσες και η έναρξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας να πραγματοποιηθούν με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.
Η επιστροφή στην κανονικότητα θα πρέπει να γίνει με μικρά βήματα και με πλήρη εφαρμογή των προληπτικών μέτρων, όπως αυτά καθορίζονται από την επιστημονική κοινότητα, ώστε αυτή η επιστροφή να είναι μόνιμη.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας ευχαριστεί από καρδιάς, όλους όσοι εργάστηκαν και συνέβαλλαν ώστε να προστατευτεί η σχολική κοινότητα από τον κορωνοϊό και εύχεται στους μαθητές/μαθήτριες και τους  εκπαιδευτικούς δημιουργική και κυρίως ασφαλή επανέναρξη των μαθημάτων.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle