Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
84

Διαπλάτυνση γέφυρας στην θέση «Βρύση» Τανάγρας

< 1 λεπτό
28.05.20 • 13:21
#Tags:

Στην διαπλάτυνση της γέφυρας στη θέση «Βρύση» της Τ.Κ. Τανάγρας του Δήμου Τανάγρας, προϋπολογισμού 236.634,90 €, προχωρά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μετά την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό και τον Δήμαρχο Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια.
Η υφιστάμενη γέφυρα βρίσκεται στην επαρχιακή οδό που ενώνει την Τανάγρα με την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, σε απόσταση περίπου 700μ από την κεντρική διασταύρωση του οικισμού  (προς Άρμα και προς κέντρο) και στο συγκεκριμένο σημείο παρουσιάζει απότομη επικίνδυνη οριζοντιογραφική και μηκοτομική καμπύλη, που την καθιστούν ευεπίφορη σε ατυχήματα, ιδίως την νύχτα.
«Διαπλατύνουμε μια γέφυρα με μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο και κακή γεωμετρία. Σε συνεργασία με το Δήμο Τανάγρας, προσφέρουμε οδική ασφάλεια και κυκλοφοριακή άνεση» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.
Αντίστοιχα, ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας συμπλήρωσε: «Με το έργο αυτό συμβάλλουμε στην ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων και επισκεπτών, σε ένα σημείο που χρήζει άμεσης βελτίωσης . Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , τον κ.Σπανό και την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κα  Παπαθωμά για τη συμβολή τους στην προώθηση του έργου αυτού.»

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle