Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
259

Δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε

< 1 λεπτό
17.06.21 • 18:41
#Tags:

"Δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε". Είναι το σύνθημα που κυριάρχησε στην μαζική και με παλμό απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική  πλατεία της Λιβαδειάς την Πέμπτη 16 Ιουνίου.

Χαιρετισμό στην συγκέντρωση έκανε η Β. Γκικοπουλου, μέλος του ΔΣ του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ, η Φ. Μητσικώστα, εκπαιδευτικός, μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βοιωτίας, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε η Ν. Τατση, πρόεδρος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Λιβαδειάς.

Οι ομιλήτριες ανέδειξαν την αντεργατικότητα του ν/δ, την ετοιμότητα που πρέπει να έχουν τα σωματεία, οι εργαζόμενοι συνολικά, για την κλιμάκωση της πάλης απέναντι στην επίθεση αυτή.

Ανέδειξαν τις ευθύνες τόσο της κυβέρνησης, όπου έκανε τα πάντα για να συκοφαντήσει την σημερινή απεργία και να ενεργοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό αλλά και των άλλων κομμάτων, ανάμεσα τους και του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ψήφισαν με προηγούμενους νόμους την διευθέτηση του χρόνου εργασίας, όπως και των συνδικαλιστικών τους παρατάξεων, που έκαναν τα πάντα μαζί με την ΓΣΕΕ να βάλουν εμπόδια στην σημερινή απεργία.

Μετά την συγκέντρωση ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης της Λιβαδειάς.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle