Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
135

Δωρεάν τεστ ΠΑΠ για την ημέρα της γυναίκας  

< 1 λεπτό
02.03.21 • 15:24
#Tags:

Ο Δήμος Θηβαίων και  το Συμβουλευτικό  Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών , σε συνεργασία με το Μαιευτικό Τμήμα του Κέντρου Υγείας Θήβας(πρώην ΙΚΑ),προσκαλεί ενδιαφερόμενες γυναίκες ασφαλισμένες ή μη, έως 65 ετών, σε  ΔΩΡΕΑΝ εξέταση τεστ Παπανικολάου (test Pap).

Στο πλαίσιο του ίδιου ραντεβού και σε όσες γυναίκες επιθυμούν θα χορηγείται παραπεμπτικό για υπερήχους και  μαστογραφίες. 

Η πραγματοποίηση των εξετάσεων, θα διεξάγεται για όλο τον Μάρτιο κατόπιν ραντεβού, κάθε Τρίτη και  Πέμπτη.

Οι ενδιαφερόμενες γυναίκες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη δράση, μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες και ραντεβού  με το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών  Δήμου Θηβαίων στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2262089574 & 2262089576 ή στο email: symvouleutiko@thiva.gr .  

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle