Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
133

|

Δύναμη Ανατροπής: Γιατί διακόπτουμε τη συνεργασία με την παράταξη της Δημάρχου Βούλας Καράλη

< 2 λεπτά
05.10.20 • 12:46
#Tags:

Όπως κατ' αποκλειστικότητα είχαμε γράψει πριν μερικές μέρες σχετικά με την τοποθέτηση των αντιδημάρχων και την μη ανανέωση της θητείας του κ Εμμανουηλίδη από την παράταξη "Δύναμη Ανατροπής", ότι θα υπάρξουν αναταράξεις και εξελίξεις στο Δήμο Ορχομενού επαληθευτήκαμε πλήρως.

Είχαμε επισημάνει  "Με την αποχώρηση του κ Εμμανουηλίδη από τον τομέα των τεχνικών έργων αλλά και την θέση ευθύνης που κατείχε, σίγουρα, θα σημάνει σειρά εξελίξεων τόσο στον Δήμο όσο και στις παρατάξεις". Διαβάστε όλο το ρεπορταζ Ε Δ Ω

Σήμερα λοιπόν με ανακοίνωσή της η "Δύναμη Ανατροπής" διακόπτει τη συνεργασία με την παρούσα δημοτική αρχή διαπιστώνοντας διαφορά ως προς τη γενικότερη φιλοσοφία διαχείρισης θεμάτων σχετικών με τη λειτουργία και διοίκηση του Δήμου Ορχομενού.

Η Ανακοίνωση:

"Με την ολοκλήρωση του πρώτου έτους λειτουργίας του Δήμου Ορχομενού υπό νέα δημοτική αρχή και αποτιμώντας την εμπειρία της παρουσίας μας στη λειτουργία του Δήμου, τόσο από την πλευρά του Αντιδημάρχου τεχνικών έργων, ρόλος που ανετέθη στον επικεφαλής του συνδυασμού μας, Πολιτικό Μηχανικό, Πρόδρομο Εμμανουηλίδη, όσο και από την πλευρά της συμμετοχής μας στα Δημοτικά συμβούλια και τις επιτροπές του Δήμου, καταλήγουμε στα εξής:

Η Δημοτική κίνηση «Δύναμη Ανατροπής» διακόπτει τη συνεργασία της με τη παρούσα δημοτική αρχή, πρόθεση η οποία είχε ήδη γνωστοποιηθεί στη Δήμαρχο από τον Πρόδρομο Εμμανουηλίδη ενόψει της ανανέωσης της θητείας των αντιδημάρχων,  γιατί – παρά την αρχική επιθυμία και των δύο πλευρών για συνεργασία – παρατηρήθηκαν στην πορεία σημαντικές διαφορές τόσο ως προς την αντίληψη του σχεδιασμού, προγραμματισμού και κατασκευής των τεχνικών έργων του Δήμου, όσο και ως προς τη γενικότερη φιλοσοφία διαχείρισης θεμάτων σχετικών με τη λειτουργία και διοίκηση του Δήμου Ορχομενού.

Παρά την απόφασή μας για διακοπή της συνεργασίας μας, δεσμευόμαστε πως θα πορευτούμε χωρίς προκαταλήψεις, αλλά με σοβαρότητα, ειλικρίνεια, ανιδιοτέλεια και υπεύθυνη πολιτική στάση, πάντα με στόχο την αναβάθμιση του Δήμου μας".

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle