Asopichos Logo
23-04-2024
Asopichos Logo
351

Δύτης στον Ορχομενό;

< 2 λεπτά
08.09.20 • 15:19
#Tags:

Να δεις δύτη στον Ορχομενό, είναι σαν να λέμε... βγήκαν τα ψάρια στη στεριά ή παραφράζοντας τους στίχους του Μιχάλη Γκανά στο τραγούδι που ερμηνεύει ο Γιώργος Νταλάρας (μουσική Μίνος Μάτσας) ποιος είδε βάρκα στο Χελμό και... δύτη στον Ορχομενό.....

Κι όμως σήμερα στον Ορχομενό οι κάτοικοι είδαν έκπληκτοι να ετοιμάζεται ένας δύτης και να βουτάει στα... βαθιά σε μια δύσκολη ομολογουμένως αποστολή, αφού κατέβηκε στον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης στον κεντρικό δρόμο της πόλης.

Το εγχείρημα ήταν για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται ο κεντρικός αγωγός της αποχέτευσης για διαρροές, φραξίματα, καθιζήσεις.

Για να διαπιστωθούν όλα αυτά και να επισκευαστούν έπρεπε να κατέβει ο δύτης στον κεντρικό αγωγό όπου με κατάλληλο εξοπλισμό και κάμερες θα καταγραφούν τα προβλήματα για να επισκευαστούν.

δυτης ορχο 3 2

δυτης ορχο 1 2 δυτης ορχο 2 2

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle