Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
82

Εθελοντική Αιμοδοσία σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

< 2 λεπτά
03.03.21 • 12:15
#Tags:

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες που έχουν προκύψει, λόγω της πανδημίας.

Η κινητοποίηση γίνεται με την υποστήριξη όλων των Γενικών Νοσοκομείων της Στερεάς Ελλάδας. Αποσκοπεί στην αντιστροφή των δεδομένων και συγκεκριμένα της μείωσης των ποσοτήτων αίματος στο σύνολο της χώρας, η οποία έχει ξεπεράσει το 20% το τελευταίο έτος.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα ξεκινήσει την:

Οι εθελοντές αιμοδότες για τη μετακίνηση τους στα σημεία αιμοδοσίας, θα πρέπει να στέλνουν μήνυμα στο 13033 με τη χρήση του κωδικού 1.

«Η κινητοποίηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης και δραματικής έκκλησης την οποία απηύθυνε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας. Την ίδια έκκληση, με την ίδια θέρμη απευθύνω σε όλους. Και ως εθελοντής αιμοδότης, απευθύνομαι ιδιαίτερα σε όσους δεν συμμετείχαν -μέχρι τώρα- σε κάποια αιμοδοσία.

»Σας καλώ να προσέλθετε, για να μοιραστούμε αυτή την απίστευτη αίσθηση που νιώθεις, όταν συνειδητοποιείς ότι με αυτή σου την κίνηση θα σώσεις τη ζωή ενός ανθρώπου», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle