Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
192

Εκκαθαριστή για τον Οργανισμό Κωπαΐδας ζητά η Παπαθωμά απο τον Σταϊκούρα

< 2 λεπτά
13.05.20 • 14:31
#Tags:

Με  επιστολή της η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, στον Υπουργό Οικονομικών Σταικούρα , τον ενημέρωσε για τις δυσλειτουργίες  που έχουν προκύψει από την λήξη θητείας της εκκαθαρίστριας του Οργανισμού Κωπαΐδας στις 31-12-2019.
Η μεγάλη καθυστέρηση στις αγοραπωλησίες των αγροτεμαχίων των αγροτών, λόγω του ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν σε εξόφληση των χρεών τους  για να λάβουν τη βεβαίωση μη οφειλής προς τον Οργανισμό , έτσι ώστε να προχωρήσουν σε συμβολαιογραφικές πράξεις αγοραπωλησιών και η αδυναμία διαχείρισης των αγροτεμαχίων των οποίων η δημοπράτηση είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας, λόγω του ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία παράδοσης – παραλαβής των αγροτεμαχίων  από τον εκκαθαριστή, έτσι ώστε η Π.Ε. Βοιωτίας να προχωρήσει σε δημοπράτηση αυτών, καθιστά αναγκαία την άμεση τοποθέτηση εκκαθαριστή.
«Σε συνέχεια της ενημέρωσης  του Υπουργού Οικονομικών, κ. Σταικούρα, που είχε πραγματοποιηθεί  από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανό, σχετικά με  τη λήξη θητείας της εκκαθαρίστριας, με επιστολή μας τον ενημερώσαμε για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τόσο στους αγρότες  όσο και στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας από τη λήξη της θητείας της εκκαθαρίστριας του Οργανισμού Κωπαΐδας στις 31-12-2019 έως και σήμερα.
Γνωρίζοντας την άμεση ανταπόκριση του Υπουργού στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Π.Ε. Βοιωτίας,   σε ότι αφορά το Κωπαϊδικό Πεδίο,  "ευελπιστούμε στην άμεση τοποθέτηση εκκαθαριστή  για την επίλυση των προβλημάτων", τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle