Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
224

Εκσυγχρονιζεται το οδικό δίκτυο της Βοιωτίας 

< 3 λεπτά
25.05.20 • 17:46
#Tags:

Τη σύμβαση υλοποίησης έργων για τη συντήρηση του  Οδικού Δικτύου της Βοιωτίας, προϋπολογισμού 3.104.460,00 €, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός.

Η σύμβαση προβλέπει τη συντήρηση και αποκατάσταση τμημάτων στο πρωτεύον και δευτερεύον εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Βοιωτίας και συγκεκριμένα:
Α. ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Β.ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Γ. ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

 
Στα προαναφερόμενα τμήματα προβλέπεται να γίνουν εργασίες καθαρισμού και διάνοιξης τάφρων, κατασκευή τοίχων συγκράτησης καταπτώσεων με χρήση συρματοκιβωτίων ή οπλισμένου σκυροδέματος καθώς και απαραίτητες ασφαλτικές εργασίες. Ακόμη θα γίνει τοποθέτηση πινακίδων πληροφοριακών, επικίνδυνων θέσεων και ρυθμιστικών, τοποθέτηση χιονοδεικτών και στηθαίων  ασφαλείας και κατασκευή διαγράμμισης οδοστρώματος τόσο στα τμήματα του οδικού δικτύου στα οποία θα γίνει διάστρωση νέου ασφαλτοτάπητα, όσο και σε τμήματα του υπολοίπου οδικού δικτύου.
«Η οδική ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Με τη σύμβαση της Βοιωτίας, παρεμβαίνουμε σε ένα εκτεταμένο δίκτυο κύριων και δευτερευόντων δρόμων, προκειμένου να κινούνται με άνεση οι διερχόμενοι οδηγοί, οι επισκέπτες μας καθώς και οι κάτοικοι των απομακρυσμένων χωριών μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle