Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
187

ΕΛΛΑΝ-ΠΑΣΣΕ: Μεριμνήστε για τους τσιγγάνους ενόψει της κακοκαιρίας

< 1 λεπτό
17.09.20 • 20:45
#Tags:

Ενόψει των ακραίων καιρικών φαινομένων και του μεσογειακού κυκλώνα "Ιανός", η Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ καλεί την Κεντρική Κυβέρνηση και τους Οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού (ιδιαίτερα την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων) να ΜΕΡΙΜΝΉΣΟΥΝ για τις ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες και ιδιαίτερα για τους Έλληνες Τσιγγάνους, που διαβιούν σε απάνθρωπες συνθήκες και παραπήγματα σε υπαίθριους χώρους.
Η ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ στρατεύεται με όλες της τις δυνάμεις στο πλευρό της Πολιτείας και δηλώνει έτοιμη να συμβάλλει ουσιαστικά στη διαχείριση και αυτής της έκτακτης κρίσης.
Με τιμή,
Το Δ.Σ. της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle