Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
206

Ενα ασημένιο και 6 χάλκινα η Αναγέννηση Λιβαδειάς στο πρωτάθλημα U15-U19

< 2 λεπτά
18.07.21 • 22:36
#Tags:

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Badminton στις κατηγορίες U15-U19 στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Η Αναγέννηση Λιβαδειάς συμμετείχε με 9 αθλητές στα U15 και 3 αθλητές στα U19 με απολογισμός επιτυχιών 1 ασημένιο και 6 χάλκινα.

Στην κατηγορία U15 ο Μπαμπλέκος Αναστάσης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και την αναγεννηση λιβ 1δεύτερη θέση στο απλό και το χάλκινο στο διπλό. Ο Σακελλαρίου Γιώργος κατέκτησε το χάλκινο στο απλό και διπλό με συμπαίκτη το Μπαμπλέκο. Οι Μπεινάς Νικηφόρος - Παπανικολαου Γιώργος χάλκινο στο διπλό. Η Περγαντίνα Μαριάννα το χάλκινο στο μικτό με συμπαίκτη το Λεμονή από τον ΦΟ ΠΥΡΓΟΥ.

Αγωνίστηκαν επίσης οι (U15)Νάνος Σωτήρης, Νάνος Νίκος, Περγαντίνας Στέλιος , Παπανικολάου Σπύρος , (U19) Περγαντίνας Κωνσταντίνος, Σακελλαρίου Ηρακλής και Λαμπίδη Ναταλία. Προπονήτρια η Αγγελοπούλου Ειρήνη .
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ορκόπουλος Θανάσης και τα μέλη του ΔΣ συγχαίρουν όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν και την προπονήτρια.
Επόμενοι αγώνες το Σ/Κ 24-25/7 στον Βόλο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U17.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle