Asopichos Logo
27-04-2024
Asopichos Logo
138

Ενστάσεις επί των δασικών χαρτών από τον Δήμο Δ.Α.Α.

< 1 λεπτό
12.03.21 • 21:12
#Tags:

Επιστολή σχετικά με την αποτύπωση ιδιόκτητων εκτάσεων λανθασμένα ως
δασικές στους πρόσφατα αναρτημένους δασικούς χάρτες, έστειλε ο δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς.

Η επιστολή έχει αποδέκτες τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωνσταντίνο Σκρέκα, τον Πρόεδρο Δ.Σ. του «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ» Δημήτριο Σταθάκη και τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Δασών Ν. Βοιωτίας Ιωάννη Γρίβα.

Το κείμενο της επιστολής:

"Μετά και τις πρόσφατες αναρτήσεις των δασικών χαρτών από τις Διευθύνσεις Δασών προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και αγανάκτηση σε αγρότες, κτηνοτρόφους και μικροϊδιοκτήτες γης, καθώς βλέπουν να αποτυπώνονται ιδιόκτητες εκτάσεις λανθασμένα ως
δασικές. Αυτό έχει ως συνέπεια να υπάρξει μεγάλος αριθμός ενστάσεων, τόσο δαπανηρών όσο και χρονοβόρων, προκειμένου να αποχαρακτηριστούν οι ιδιοκτησίες τους ως δασικές.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω, σας ζητούμε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διεκπεραιωθούν οι ενστάσεις χωρίς καμία επιβάρυνση για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Εξίσου σημαντικό είναι να εξασφαλιστεί παράταση της περιόδου υποβολής ενστάσεων – αντιρρήσεων, καθώς είναι ακόμη σε ισχύ αυστηρά μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων των πολιτών για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας
Ιωάννης Σταθάς"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle