Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
287

Εντάχθηκε στην Εθνική Ομάδα Ensemble η Καλομοίρα Καρόκη του ΓΑΣ Λιβαδειάς 

< 2 λεπτά
24.09.20 • 18:37
#Tags:

Τεράστια επιτυχία για την αθλήτριά του ΓΑΣ Λιβαδειάς, Καλομοίρα Καρόκη η οποία έπειτα και το τελευταίο τεστ αξιολόγησης στο οποίο είχε προσκληθεί να συμμετέχει από τις προπονήτριες της Εθνικής Ομάδας Ensemble και την Τεχνική Επιτροπή Ρυθμικής Γυμναστικής, από τις 20 έως 30 Αυγούστου στο Κ.Υ.Ε. Αγ. Κοσμά , κατάφερε να ενταχθεί οριστικά στην Εθνική Ομάδα Ensemble Νεανίδων για το 2021!!!
Το γεγονός αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο χώρο του αθλητισμού της Λιβαδειάς.
Το Δ.Σ του συλλόγου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήριά στην αθλήτρια και της εύχεται καλή σταδιοδρομία στην καινούργια της ζωή που μόλις ξεκίνησε , δίπλα στις κορυφαίες αθλήτριες και προπονήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής , με υγεία , δύναμη , αισιοδοξία , πείσμα και πολλές πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος!!!
Επίσης συγχαίρει θερμά την τεχνική σύμβουλό του στη Ρυθμική Γυμναστική Μαρία Ζηλιαναίου , τις προπονήτριες της και φυσικά τους γονείς της και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει δυναμικά το σπουδαίο του έργο στο χώρο του αθλητισμού της περιοχής μας , ανακαλύπτοντας και αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερους σπουδαίους αθλητές , οι οποίοι θα μας κάνουν πολύ υπερήφανους προβάλλοντας μας προς τα έξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ως πόλη και ως κοινωνία!!!

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle