Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
141

Επίθεση με μπογιές στο κτήριο της Περιφέρειας. Σπανός: Δεν φοβόμαστε και δεν εκβιαζόμαστε

< 2 λεπτά
30.08.20 • 19:12
#Tags:

Επίθεση με μπογιές, στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου της Περιφέρειας Στερεάς στη Λαμία, πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Κυριακής (30/8) ο Ρουβίκωνας, ως αντίδραση για τις ζωές που χάθηκαν στις φονικές πλημμύρες της 9ης Αυγούστου στην Εύβοια.

Η οργάνωση κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση για το πως διαχειρίστηκε τους 8 θανάτους, περιγράφοντας τους ως «Μεσσίες» που με «χέρι βουτηγμένο στο αίμα» βοηθούν όσους έμειναν πίσω, με αποζημιώσεις ψίχουλα.

Στο τέλος προειδοποιούν ότι δε θα ανεχθούν «άλλους νεκρούς από τις παραλείψεις των τοπικών και κυβερνητικών αρχών».

20200830 132943

Σπανός: Δεν φοβόμαστε και δεν εκβιαζόμαστε

Σε συνέχεια του βανδαλισμού με μπογιές που έλαβε χώρα στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κατατέθηκε μήνυση κατ’ αγνώστων και μεριμνήθηκε η άμεση αποκατάσταση του κτιρίου.
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, δήλωσε σχετικά:
«Στις πράξεις θράσους και δείλίας που επελέγησαν από κάποιους για να στείλουν το «μήνυμά» τους, η απάντηση είναι μόνο μία, απλή και ξεκάθαρη. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δεν φοβάται και δεν εκβιάζεται. Το σύνολο των στελεχών της εργάζεται σκληρά στην υπηρεσία του μόνου και απόλυτου εντολέα της. Του λαού της Στερεάς Ελλάδας.»

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle