Asopichos Logo
01-05-2024
Asopichos Logo
126

Επανέναρξη της SL2 και της Volley League ανδρών

< 1 λεπτό
08.01.21 • 20:18
#Tags:

Θετική ήταν η εισήγηση των Λοιμωξιολόγων για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 και της Volley League Ανδρών.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής συμμετείχαν ο πρόεδρος την ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο πρόεδρος της Super League, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ο πρόεδρος της SL2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής και ο ΓΓΑ και συντονιστής της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής, Γιώργος Μαυρωτάς.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή το αίτημα του υφυπουργείου Αθλητισμού για επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων της Super League 2 και Volley League Ανδρών και σε αυτήν δόθηκαν όλες οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Μετά την εξέλιξη αυτή τα πρωταθλήματα της SL 2 και της Volley League ανδρών θα ξεκινήσουν το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (16-17/01).

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle