Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
113

Επανέρχεται από τον Νοέμβρη η Μηνιαία Κάρτα Διαδρομών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

< 1 λεπτό
05.10.18 • 21:21
#Tags:

Αμεση ήταν η ανταπόκριση στο ρεπορτάζ του www.asopichos.gr σχετικά με την μη έκδοση κάρτας διαδρομών της "ΤΡΑΙΝΟΣΕ".

Στο πλαίσιο αυτό ο βουλευτής Βοιωτίας, Ν. Θηβαίος, σε επικοινωνία που είχε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Φ. Τσαλίδη, τον ενημέρωσε για το πρόβλημα που προέκυψε με τη διακοπή των μηνιαίων καρτών στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Λιβαδειά – Θήβα – Αθήνα), ένα θέμα που απασχόλησε δεκάδες πολίτες της Βοιωτίας, καθημερινούς επιβάτες της αμαξοστοιχίας.

Ο κ. Τσαλίδης διευκρίνισε πως η διακοπή των καρτών έγινε για τεχνικούς λόγους και πως από τις αρχές του Νοέμβρη θα επανέλθει κανονικά η έκδοσή τους.

Μετά από αυτή την διαβεβαίωση φαίνεται ότι επιλύεται το αισίως το πρόβλημα για τους εκατοντάδες εργαζόμενους της Βοιωτίας που καθημερινά κάνουν το δρομολόγιο προς και από Αθήνα.

Ελπίζουμε ότι από τον Νοέμβρη οι κάρτες θα είναι στη διάθεση των εργαζομένων.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ

https://asopichos.gr/%CE%B2%CE%BF%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%BF-%CE%BF%CF%83%CE%B5-%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CF%88%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%81/

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle