Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
640

Επανεξελέγη πρόεδρος η Ιωάννα Παναγιωτίδη-Σταύρου στις "Πλειάδες"

< 1 λεπτό
04.07.21 • 21:07
#Tags:

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Γυναικεία Χορωδία Λιβαδειάς "ΠΛΕΙΑΔΕΣ" που προέκυψε από τις εκλογές που διενεργήθηκαν τη Τετάρτη 30 Ιουνίου σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού της και καθόρισε τις αρμοδιότητες των μελών του ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ιωάννα Παναγιωτίδη
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Αντωνία Μπάρτζου
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ελένη Γερασίμου
ΤΑΜΙΑΣ Μαρία Καραμανλή
ΕΦΟΡΟΣ Χρυσούλα Αργυρίου
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΥΘΥΝΣΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ Ιωάννα Παναγιωτίδη
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Ελένη Πολατσίδη
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ. Ανθή Τσώτση, Μικροπαντρεμμένου Νίκη, Πανταζή Βασιλική.
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Πρόεδρος Μαίρη Κουτρομάνου, Μέλη Γεωργία Μπάρτζου ,Εφη Σκουρολιάκου , Γατή Ολγα , Αθανασία Φλώρου.

Το νέα Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τα μέλη της Χορωδίας για την προσέλευση στις εκλογές, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη για τη νέα χορωδιακή περίοδο. Επίσης ευχαριστεί την εφορευτική επιτροπή για την άψογη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας
Η αγκαλιά και η επιβράβευση του έργου του απερχόμενου Δ.Σ. και κάθε μέλους μας από όλους τους φίλους της χορωδίας μας γέμισε με αισιοδοξία και με μεγαλύτερη ευθύνη προκειμένου να ανταποκριθούμε σε μεγαλύτερες προσδοκίες συμβάλλοντας στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου μας. Σας ευχαριστούμε!

φωτογραφία viotianet.gr

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle