Asopichos Logo
24-04-2024
Asopichos Logo
111

Επισημάνσεις  για την περιφρούρηση της υγείας αγροτών

< 2 λεπτά
14.03.20 • 21:03
#Tags:

O Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης συνιστά και επισημαίνει στους αγρότες της πατρίδας μας αλλά και στους εργαζόμενους των Κέντρων Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) την αυτονόητη υποχρέωσή τους για την κατά γράμμα τήρηση των μέτρων των αρμόδιων αρχών για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.
Για τον λόγο αυτό συστήνει η υποδοχή των παραγωγών στα κατά τόπους ΚΥΔ να γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού ως πρακτική αποφυγής του συνωστισμού, ενώ όσοι παραγωγοί προσέρχονται χωρίς ραντεβού να ενημερώνονται για την αναγκαιότητα τήρησης της προβλεπόμενης διαδικασίας και να αποχωρούν από το σημείο.
Επιπροσθέτως, απευθύνει έκκληση για προηγούμενη επικοινωνία μεταξύ αγροτών και ΚΥΔ ώστε οι αιτούντες να γνωρίζουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η φυσική παρουσία τους στον χώρο.
Παράλληλα, απευθυνόμενος στους φορείς των Κέντρων, ο Υπουργός υπογραμμίζει την ανάγκη εφαρμογής των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σύμφωνα με τις οποίες προβλέπεται:

Η απαρέγκλιτη τήρηση των ανωτέρω μέτρων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνέχιση της υποβολής των δηλώσεων ΟΣΔΕ.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle