Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
93

Ε.Κ. Λιβαδειάς Άμεσοι έλεγχοι στους χώρους εργασίας   

< 2 λεπτά
22.10.20 • 14:14
#Tags:

Ανακοίνωση για την τήρηση των μέτρων προστασίας και άμεσοι έλεγχοι για την προστασία των εργαζομένων στους χώρους εργασίας για τον κορωνοϊό εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς και τονίζει χαρακτηριστικά: Καθαρά λοιπόν, λέμε στους εργαζόμενους και τους πολίτες πως ο κορωνοϊός δεν αντιμετωπίζεται κυνηγώντας νέους στις πλατείες και με πόζες για φωτογραφίες.

Η ανακοίνωση:

Τώρα που η πανδημία του κορανοϊού επιστρέφει με μεγαλύτερη ένταση, γίνεται φανερή σε όλους μας η εγκληματική αδιαφορία της Kυβέρνησης που αρνήθηκε να κάνει οτιδήποτε ουσιαστικό ώστε να ενισχύσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας για να την αντιμετωπίσει. Τα διαθέσιμα κεφάλαια του δημόσιου χρήματος, που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, κατευθύνονται κύρια σε επιχειρηματίες των ΜΜΕ για να προπαγανδίσουν την «ατομική ευθύνη», κρύβοντας τις εγκληματικές «κυβερνητικές ευθύνες».

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς, μετά την έξαρση της πανδημίας στην Επαρχία μας, αλλά και τις καταγγελίες εργαζομένων για την μη τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό σε βιοτεχνίες και βιομηχανίες της περιοχής, καλεί τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους να «κάνουν την δουλειά τους» πραγματοποιώντας άμεσα ελέγχους στους χώρους εργασίας.

Καθαρά λοιπόν, λέμε στους εργαζόμενους και τους πολίτες πως ο κορονοϊός δεν αντιμετωπίζεται κυνηγώντας νέους στις πλατείες και με πόζες για φωτογραφίες.

Επίσης είναι ξεκάθαρο, από τις καταγγελίες εργαζομένων, ότι δεν μπορεί να επαφίεται η τήρηση των μέτρων προστασίας ενάντια στον κορονοϊο στην «καλή θέληση» των εργοδοτών. Το Κράτος πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του και να αφήσει στην άκρη την καραμέλα περί «ατομικής ευθύνης».

Τέλος καλούμε τους εργαζομένους για οποιαδήποτε πρόβλημα στους χώρους εργασίας να απευθύνονται στο Ε.Κ.Λ.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle