Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
178

Ε.Κ. Λιβαδειάς: Αγωνιζόμαστε, Διεκδικούμε, Απεργούμε την Πρωτομαγιά

< 3 λεπτά
29.04.20 • 10:35
#Tags:

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς προκηρύσσει 24ωρη Απεργία την Παρασκευή 1η ΜΑΗ 2020, θέλοντας να αποδώσει φόρο τιμής στην αιματοβαμμένη Πρωτομαγιά, στην ηρωική και μαζική εξέγερση των εργατών του Σικάγο, που πριν από 134 χρόνια υπερασπίστηκαν με αυτοθυσία τα δικαιώματα της Εργατικής Τάξης και καθιέρωσαν την 1η του Μάη σαν σύμβολο αγώνα, δράσης και αλληλεγγύης των εργατών.     Η εργατική Πρωτομαγιά είναι ακόμη ημέρα μνήμης και τιμής στους δολοφονημένους απεργούς καπνεργάτες της Θεσσαλονίκης και σ’ όλους τους αγωνιστές που μέσα από εξορίες, διώξεις και βασανιστήρια, πάλεψαν για τα δίκαια της Τάξης μας και του λαού μας.
Σήμερα, εν μέσω υγειονομικής καραντίνας, η Εργατική Τάξη δέχεται πολλαπλά πυρά και βλέπει μέρα με την ημέρα δικαιώματα που κερδήθηκαν με αίμα μέσα από χρόνιους αγώνες, να χάνονται εν ριπή οφθαλμού στο όνομα της πανδημίας.
Επιπλέον μέσα από την πρωτόγνωρη κρίση που βιώνει όλη η υφήλιος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19, αναδεικνύεται ο αναντικατάστατος ρόλος των Συνδικάτων, στην υπεράσπιση των συμφερόντων της Εργατικής Τάξης, να διεκδικήσουν τα αιτήματά της, να απαιτήσουν μέτρα για την επιβίωσή της.
Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τα δίκαια αιτήματά μας, ενάντια στην φτωχοποίηση και στην εξαθλίωση της χώρας μας.
Απεργούμε, Αγωνιζόμαστε και Διεκδικούμε:

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ - ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle