Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
76

Ε.Κ.Λιβαδειάς. Επιστολή στον Υπ Ανάπτυξης για το κλείσιμο των Σουπερ Μάρκετ την Κυριακή 

< 1 λεπτό
23.03.20 • 20:59
#Tags:

Να επανεξετάσει το θέμα και να παραμείνουν τα Σούπερ Μάρκετ κλειστά τις Κυριακές ζητά με επιστολή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λϊβαδειάς προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνη  Γεωργιάδη.
Η επιστολή:        
Κύριε  Υπουργέ 
Γνωρίζοντας ακριβώς την κρισιμότητα της κατάστασης λόγω  της πανδημίας, εφιστούμε την προσοχή και σας  καλούμε να κλείσετε τις Κυριακές τα Σούπερ Μάρκετ και γενικά κάθε δραστηριότητα του Εμπορίου, όπου απασχολούνται εργαζόμενοι.
Η κίνηση στα Σούπερ Μάρκετ, μετά τον συνωστισμό των πρώτων ημερών έχει ομαλοποιηθεί και πλέον το άνοιγμα τις Κυριακές δεν θα έχει κανένα όφελος, αντίθετα  θα επιβαρύνει τους ήδη ταλαιπωρημένους εργαζομένους τους, εκθέτοντάς τους συνεχώς στον Ιό.
Άλλωστε υπάρχει απεριόριστος χρόνος όλη την εβδομάδα για να προμηθευτούν οι πολίτες τα αγαθά τους οπότε  είναι περιττό το άνοιγμα τις Κυριακές.
Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς σας καλεί να επανεξετάσετε το θέμα και να παραμείνουν τα Σούπερ Μάρκετ κλειστά τις Κυριακές.
Για       το       Δ.Σ.                                        
            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ             ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 
 
 
 
 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle