Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
117

Ε.Κ.Λιβαδειάς: Η θέση των φασιστών δολοφόνων, είναι μόνο στη φυλακή.

< 1 λεπτό
06.10.20 • 14:11
#Tags:

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, ενόψει της απόφασης για τους νεοναζί της χρυσής αυγής, απαιτεί να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς απαιτεί την παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Η θέση των φασιστών δολοφόνων, είναι μόνο στη φυλακή.

Οι απεχθείς εγκληματίες της Χρυσής Αυγής σχεδίασαν τα εγκλήματα τους κεντρικά και τα εκτέλεσαν με εντολές ενός ιεραρχικού παραστρατιωτικού μηχανισμού που παρίστανε το πολιτικό κόμμα. Εγκλήματα που έγιναν σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν την κοινωνική αγανάκτηση και το μίσος που έσπερναν τα μνημόνια, κρύβοντας τις πραγματικές αιτίες και στρέφοντας αυτό το μίσος ενάντια στα πιο φτωχά καταπιεσμένα και απροστάτευτα τμήματα της κοινωνίας.

Όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, πρέπει να παλέψουμε ενάντια στην προοπτική της αθώωσης των εγκληματιών του ναζιστικού μορφώματος που εισηγήθηκε η εισαγγελέας και να δώσουμε ένα καίριο χτύπημα στην απάνθρωπη προοπτική, μιας νέας ναζιστικής αυγής.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς στηρίζει την απόφαση του ΕΚΑ, της ΑΔΕΔΥ και όλων των δημοκρατικών δυνάμεων για κινητοποίηση στο Εφετείο Αθηνών  την Τετάρτη 7/10/20 στις 9:30"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle