Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
108

Ε.Κ.Λιβαδειάς: 24ωρη Πανεπαρχιακή Απεργίας στις 18 Φλεβάρη

< 3 λεπτά
14.02.20 • 15:01
#Tags:

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του  Εργατικού  Κέντρου Λιβαδειάς, σε Συνεδρίασή του αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης Πανεπαρχιακής Απεργίας την Τρίτη  18 Φλεβάρη 2020,  ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση της κυβέρνησης.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι την Τετάρτη 12/2/2020 πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση εκπροσώπων των Δ.Σ. των Εργατικών Κέντρων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Κυρίαρχα θέματα της συνεδρίασης  ήταν η υπερψήφιση της τροπολογίας «ταφόπλακα» για την ΛΑΡΚΟ και το προς κατάθεση στη Βουλή Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο.
Σύσσωμοι όλοι οι παραβρισκόμενοι που συμμετείχαν στην συνεδρίαση εξέφρασαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεση τους με την τροπολογία που ψήφισε η κυβέρνηση για την ΛΑΡΚΟ. Μια τροπολογία που ξεπουλά τον ορυκτό πλούτο της χώρας και ισοπεδώνει εργασιακές θέσεις και σχέσεις ενώ παράλληλα εκφράστηκαν και οι ανησυχίες για την επόμενη μέρα στην μεγαλύτερη αεροπορική βιομηχανία της περιοχής μας , την ΕΑΒ.
Συγχρόνως καταγγέλθηκε η ψήφιση του αντιασφαλιστικού νομοσχέδιου που προωθεί η Κυβέρνηση το οποίο περιέχει όλες τις μνημονιακές περικοπές της τελευταίας δεκαετίας, καταδικάζοντας έτσι τους εργαζόμενους και  συνταξιούχους της χώρας στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.ΕΚΛ απεργία β 2Απεργούμε, Αντιδρούμε & Απαιτούμε: 

Καλούμε τα Σωματεία μέλη μας  για καθολική συμμετοχή στην 24ωρη Απεργία την Τρίτη 18  Φλεβάρη 2020. 
Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς  την Τρίτη 18 Φλεβάρη ώρα 10:30 το πρωί ,θα συμμετάσχει  στο Συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στην Χαλκίδα (Περιοχή Βούρκο – Τεχνικό Λύκειο).
Για την μεταφορά στην Χαλκίδα, θα αναχωρήσει ΔΩΡΕΑΝ λεωφορείο από την Πλατεία Λ.Κατσώνη ( Ζάππειο) Λιβαδειάς την  Τρίτη  18/2/2020.
Ώρα συγκέντρωσης  : 8.45΄το πρωί
Ώρα αναχώρησης     : 9.00΄το πρωί.
΄Οσοι συνάδελφοι θέλουν να πάρουν μέρος μπορούν να το δηλώσουν στα  τηλέφωνα : 22610 28344 και  6946933797 μέχρι την Δευτέρα 17/2/2020 και ώρα 14.00΄.      
              Ο  ΑΓΩΝΑΣ   ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 
                                          Για       το       Δ.Σ.
     Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ    ΚΩΝ/ΝΟΣ       ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle