Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
129

Η Βουλή τίμησε την μνήμη του Ευάγγελου Μπασιάκου. Ορκίστηκε ο Ανδρ Κουτσούμπας

< 2 λεπτά
22.02.17 • 19:00
#Tags:

Την μνήμη του Ευάγγελου Μπασιάκου τίμησε η Βουλή σε μια συγκινητική τελετή στην Ολομέλεια. Μια ανθοδέσμη βρισκόταν στο έδρανο του εκλιπόντος βουλευτή της ΝΔ ενώ το πολιτικό μνημόσυνο mpasiakos2στην Ολομέλεια παρακολούθησαν η σύζυγος και η αδερφή του από τα έδρανα των κρατικών αξιωματούχων.

Οι εκπρόσωποι όλων των πολιτικών κομμάτων εξήραν το ήθος, την mpasiakos1εντιμότητα και την εργατικότητα του Βαγγέλη Μπασιάκου. Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Κώστας Τσιάρας επεσήμανε ο Ευάγγελος Μπασιάκος δεν διολίσθησε ποτέ στον δρόμο του λαϊκισμού. Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Ανδρέας Λοβέρδος απευθύνθηκε στην σύζυγο του Ευάγγελου Μπασιάκου και της ζήτησε να πει στον γιο του εκλιπόντος βουλευτή να είναι περήφανος για τον πατέρα του. 

Μετά το τέλος της τελετής ακολούθησε η ορκωμοσία, στη θέση του εκλιπόντος Ευάγγελου Μπασιάκου, του πρώτου επιλαχόντα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Βοιωτίας Ανδρέα Κουτσούμπα.  

%ce%bf%cf%81%ce%ba%ce%bf%ce%bc%cf%89%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%ad%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%8d%ce%bc%cf%80%ce%b1

mpasiakos

Πηγή http://www.topontiki.gr

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle