Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
255

Η "Ευρυνόμη" έκοψε πρωτοχρονιάτικη πίτα

< 3 λεπτά
11.02.20 • 10:49
#Tags:

Στις 8 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο Small στον Ορχομενό ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Πολυδύναμου Νηπιαγωγείου Ορχομενού «η Ευρυνόμη» πραγματοποίησε εκδήλωση με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.
Ηταν μια ξεχωριστή βραδυά με μουσική, χορό και πλούσια δώρα!!!
Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Τήνο για δύο άτομα που περιλαμβάνει διαμονή για 2 βραδυά στο Byzantio city Hotel  ( www.byzantiohotels-tinos.gr ) και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’ επιστροφής από το ναυτικό πρακτορείο Τόγιας (www.yourferry.gr)...!
Νηπιαγωγειο πιτα β 2Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του πολυδύναμου νηπιαγωγείου Ορχομενού με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όσους συνέβαλαν σε αυτή την εκδήλωση.
Η ανακοίνωση:
"Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε την 1η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους:

Ευχαριστούμε για την παραχώρηση του χώρου τον κ. Κώστα Ευρυνωμη 2Τσαμπά, για την συνεργασία το catering Μπαρμπαγιάννης και τον κ. Μπάμπη Ζαννιά (ashopichos ηλεκτρονική εφημερίδα).
Επίσης ευχαριστούμε την πρόεδρο μας Μαρία Γκάρα για την προσφορά της βασιλόπιτας.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο λογιστικό γραφείο του Χαλιώτη Θανάση για την πολύτιμη και αφιλοκερδή βοήθεια του.
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ από καρδιάς το οφείλουμε σε εκείνους που μας τίμησαν με την παρουσία τους .
Τέλος, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τα μέλη του Δ.Σ. κάθε φορά προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, όπως και τώρα, για αυτό οφείλουμε να πούμε ένα δημόσιο ευχαριστώ στις οικογένειες μας που δειχνούν αμέριστη συμπαράσταση και κατανόηση.
Το Δ.Σ."
Νηπιαγωγειο πιτα α 2

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle