Asopichos Logo
19-03-2024
Asopichos Logo
137

Η θεατρική παράσταση "Υλικό Καποδίστριας" τη Δευτέρα στην "Κρύα"

< 1 λεπτό
23.07.21 • 14:31
#Tags:

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας σε συνεργασία με το Δημοτικό Περιφερειακό
Θέατρο Ρούμελης θα παρουσιάσουν τη Δευτέρα 26 Ιουλίου και ώρα 21:30 στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας τη θεατρική παράσταση "Υλικό Καποδίστριας"

Η παράσταση διερευνά με σύγχρονο και απόλυτα θεατρικό τρόπο, την άγνωστη σε πολλούς προσωπικότητα του πρώτου κυβερνήτη του Ελληνικού Κράτους που ο λαός αγάπησε σαν πατέρα του και που η προσωπικότητά του και το έργο του επέδρασαν καταλυτικά σε όλη την Ευρώπη.

Τον μεγάλο του ανεκπλήρωτο έρωτα με την Ρωξάντρα Στούρτζα αλλά και τις πολιτικές παρακαταθήκες του.
Μια παράσταση έκπληξη, που θα συνδυάσει τον ιστορικό στοχασμό, με την προοπτική και το κοίταγμα στο μέλλον. Πώς ξεκίνησε το νέο Ελληνικό Κράτος, Πώς φθάσαμε μέχρι εδώ; Τι ονειρευόμαστε για το μέλλον; Μέσα σε έναν, ιδιαίτερης ματιάς, εικαστικό χώρο, πέντε ηθοποιοί και ένας σκηνοθέτης έχοντας στα χέρια τους ένα μεγάλου όγκου ιστορικό υλικό δημιουργούν μια παράσταση για έναν μεγάλο έρωτα, μια μεγάλη θυσία και μια μεγάλη προδοσία.

Παίζουν: Νίκος Ορφανός, Χρυσάνθη Δούζη, Δημήτρης Καλαντζής, Γιώργος Τσαπόγας, Άρης Τσαμπαλίκας και Γιάννης Μαργαρίτης.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021, ΩΡΑ 21:30 - ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΡΥΑΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle