Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
126

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Στερεάς Ελλάδας

< 4 λεπτά
18.01.21 • 10:08
#Tags:

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι η κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, είναι η εξής:

Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας

Η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην:

Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας

Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Αιδηψού, από την 25η χ/θ έως την 42η χ/θ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με την κίνηση των λοιπών οχημάτων να διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Επιπλέον, η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και στην:

Επίσης, στην Επαρχιακή οδό Κύμης – Χανίων Αυλωναρίου, από την 6η χ/θ έως την 8η χ/θ, από Στόμιο προς Πλατάνα, υπάρχει δυσχέρεια της κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω κατολισθήσεων. 

Διεύθυνση Αστυνομίας Ευρυτανίας

Η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην:

Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου, από την 48η χ/θ έως την 64,7η χ/θ, καθώς και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δυτικής Φθιώτιδας και συγκεκριμένα:

Διεύθυνση Αστυνομίας Φωκίδας

Η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην:

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα - διακοπές κυκλοφορίας - χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle