Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
286

Η Λιβαδειά τιμά τον Αθ Διάκο

< 1 λεπτό
27.03.15 • 11:13
#Tags:

Η Λιβαδειά τιμά τον Αθ Διάκο

Ο Δήμος Λεβαδειάς σε συνεργασία με τα Σχολεία της πόλης, πραγματοποιούν επετειακή εκδήλωση, την Τετάρτη 1η Απριλίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής για την ευλογία της σημαίας της επανάστασης για την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Δήμαρχος Λεβαδέων, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει εκπαιδευτικός από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αθανασίου Διάκου με την παρουσία αντιπροσωπείας μαθητών (σημαίες) των σχολείων της πόλης. Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων : 3ο, 4ο, 7ο, 9ο και 10ο θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς, θα τραγουδήσουν και θα απαγγείλουν ποιήματα.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle