Asopichos Logo
23-04-2024
Asopichos Logo
201

Η Μαρία Σουλτάτου στο θέατρο "Κρύας" Λιβαδειάς

< 2 λεπτά
19.07.21 • 19:20
#Tags:

Η Μαρία Σουλτάτου έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, αμεσότητα, ενέργεια και δύναμη με τραγούδια και στίχους από μεγάλους ‘Έλληνες συνθέτες που εμπνεύστηκαν από τα ιδεώδη, τις αξίες και την ιστορία μας τα τελευταία 200 χρόνια.

Η Μαρία Σουλτάτου θα εμφανισθεί την Τετάρτη 22 Ιουλίου, στις 21:00 στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας στη Λιβαδειά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου για τα 200 χρόνια από την επανάσταση. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Από τα παραδοσιακά τραγούδια μέχρι τα τραγούδια που δημιουργήθηκαν από την ιστορία και τα γεγονότα που θεωρούνται σταθμοί για τους Έλληνες. Στιγμές από το 1821 έως σήμερα στο πνεύμα της εποχής. Τραγούδια που μας εμπνέουν για Δημιουργία στο μέλλον.
Η Μουσική Παράσταση “Της καρδιάς μας τα τραγούδια”, είναι ένα πρόγραμμα γεμάτο με
κομμάτια βγαλμένα από τις μνήμες όλων μας.

Ο Βαμβακάρης, ο Τσιτσάνης, ο Καλδάρας, ο Θεοδωράκης, ο Ξαρχάκος και άλλοι πολλοί
Έλληνες συνθέτες “συναντώνται” σε μια συναυλία που έχει ως περιεχόμενό της όλες εκείνες τις μουσικές στιγμές που θυμίζουν το χθες και το σήμερα του τραγουδιού.
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Μαρία Σουλτάτου παρέα με τους πέντε μουσικούς της, φροντίζουν ώστε να περάσουμε όλοι μας μια όμορφη βραδιά, πλημμυρισμένη από τις ωραιότερες μουσικές αναμνήσεις των τελευταίων πέντε δεκαετιών.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle