Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
105

Θέμα ωρών η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων

< 1 λεπτό
22.03.20 • 21:45
#Tags:

Θέμα ωρών θεωρούν τα ξένα ΜΜΕ την ανακοίνωση αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η διαρκής επιδείνωση της πανδημίας του κορονοϊού και τα αυστηρά μέτρα περιορισμού που έχουν ληφθεί από πολλές χώρες, σε όλο τον κόσμο, υποχρεώνει τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή να αλλάξει στάση.
Η ΔΟΕ αναμένεται να δώσει προθεσμία περίπου ενός μηνός, προκειμένου να συμφωνηθούν με τους διοργανωτές νέες ημερομηνίες, που φαντάζει απίθανο να οριστούν μέσα στο 2020.
Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή είναι έτοιμη να επιταχύνει το «σενάριο προγραμματισμού» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της αναβολής, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Κυριακής (22/03) μετά την έκτακτη συνεδρίαση των μελών της.
Η ΔΟΕ θα διεξάγει το επόμενο διάστημα λεπτομερείς συζητήσεις, οι οποίες θα περιλαμβάνουν το ενδεχόμενο πιθανής αλλαγής της ημερομηνίας έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο ότι η ακύρωση της διοργάνωσης δεν πρόκειται να λύσει κανένα από τα προβλήματα ή, να βοηθήσει κάποιους.
«Ως εκ τούτου, το ενδεχόμενο ακύρωσης δεν βρίσκεται στην ατζέντα», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από την ΔΟΕ
πηγή

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle