Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
173

Θήβα: Ανακύκλωση ενδυμάτων-υποδημάτων στους Κόκκινους Κάδους

< 2 λεπτά
13.05.20 • 14:36
#Tags:

Έφτιαξες τις ντουλάπες σου και δεν ξέρεις που ν' αφήσεις τα χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά ρούχα που δεν χρειάζεσαι πια και τα οποία δυστυχώς δεν είναι σε καλή κατάσταση για να τα δώσεις σε κάποιον συνάνθρωπό σου μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου;

Ο Δήμος Θηβαίων έχει τη λύση! Χρησιμοποίησε τους κόκκινους κάδους!

Έτσι συμμετέχεις και εσύ δυναμικά στην ανακύκλωση ενδυμάτων-υποδημάτων, μέσω της οποίας φτιάχνονται φόρμες εργασίας, πανιά καθαρισμού, μονωτικά υλικά, γέμιση καθισμάτων κ.α. και μειώνεται στο 2% ο όγκος που καταλήγει στον ΧΥΤΑ.

Παράλληλα, βοηθάς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου σου! Πως;  Η σύμβαση μεταξύ του Δήμου και της RECYCOM (της εταιρείας που αποκομίζει τους κόκκινους κάδους) είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα. Όσους περισσότερους τόνους ενδυμάτων-υποδημάτων συγκεντρώνουμε για ανακύκλωση τόσα περισσότερα τρόφιμα και είδη υγιεινής αποδίδει η Recycom στο Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Θηβαίων.

ΠΩΣ ανακυκλώνουμε ρούχα-υποδήματα;

Βάζουμε στους κόκκινους κάδους με τη σήμανση: RECYCOM-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ – ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ:ΡΟΥΧΑ & ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΤΣΑΝΤΕΣ, ΖΩΝΕΣ και ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ (π.χ. κουρτίνες, σεντόνια κτλ), που δεν τα χρειαζόμαστε.

Σημαντικό είναι ό,τι απορρίπτεται στον κόκκινο κάδο ανακύκλωσης να βρίσκεται εντός δεμένης σακούλας.

Τοποθεσίες:

Σφαγεία: Οδός Αγίου Νικολάου – Προαύλιος Χώρος Ι.Ν. Αγίου Νικολάου

Πυρί: Οδός Αγίου Αθανασίου- πλησίον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου και Σχολείου

Τάχι: Οδός Γ.Σεφέρη – Προαύλιος χώρος Ι.Ν. Αγίου Νικολάου του Νέου

Θήβα: Περγάμου 20 (Συνοικισμός)

Θήβα :Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής

Θήβα :Οδός Γ. Σεφέρη – Επαρχ. Οδός Θήβας – Λεύκτρων (Πλατεία Τάχι)

Θήβα: Οπλαρχηγού Βόγκλη 70 (Αγ. Λουκάς)

Θήβα :Είσοδος Θήβας – απέναντι από Σ/Μ Γαλαξίας (Πλατεία Αγ. Θεοδώρων)

Δ.Κ Βαγίων:  Προαύλιος χώρος Ι. Ναού

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle