Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
98

Θήβα. Δύο θετικά κρούσματα σε σύνολο 72 rapid tests

< 1 λεπτό
12.01.21 • 20:33
#Tags:

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας εντοπισμού και ανίχνευσης κρουσμάτων κορωνοϊού, ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποίησε και σήμερα rapid tests μέσα από το αυτοκίνητο(drive-through).

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πραγματοποιήθηκαν συνολικά 72 τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου και διαγνώσθηκαν 2 θετικά, τα οποία ενημερώθηκαν και έχει ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης.

Σε συνέχεια των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που ισχύουν από σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, προγραμματίζεται η διεξαγωγή τακτικών rapid tests και στις δημοτικές ενότητες του Δήμου Θηβαίων.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle