Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
130

Θήβα: Μέτρα προστασίας των αστέγων από το ψύχος

< 1 λεπτό
18.01.21 • 20:38
#Tags:

Δεδομένων των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν εξαιτίας της κακοκαιρίας και της χιονόπτωσης, ο Δήμος Θηβαίων μεριμνά για την προστασία των αστέγων της πόλης.

Για το λόγο αυτό, διατίθεται η θερμαινόμενη αίθουσα του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων(ΚΑΠΗ) για τη φιλοξενία των αστέγων. Το κτίριο του KAΠΗ βρίσκεται στη συμβολή των οδών Επαμεινώνδα και Βουρδουμπά και διαθέτει υποδομή για την παρασκευή ελαφρών γευμάτων ή ροφημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων στο τηλέφωνο 22623-50603 και 50604 ή στο τηλέφωνο της Δημοτικής Αστυνομίας 22623-50623.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, στη δομή τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο των οδηγιών του ΕΟΔΥ και εφαρμόζονται όλα τα μέτρα πρόληψης ενάντια στη μετάδοση του ιού.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle