Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
139

Θήβα: Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα τεχνικά έργα

< 2 λεπτά
04.08.20 • 19:22
#Tags:

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες του Τμήματος Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Θηβαίων σε σχολικά κτίρια, πεζοδρόμια και πλακόστρωτους δρόμους.
Το Τμήμα έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα διορθωτικές παρεμβάσεις/
τεχνικα εργα 3
συντηρήσεις σε διάφορα δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία, γυμνάσια και λύκεια, με εργασίες ελαιοχρωματισμού, αποκατάσταση βλαβών σε υδραυλικά συστήματα και σειρά άλλων οικοδομικών εργασιών. Στόχος είναι να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα και τα σχολεία να είναι εγκαίρως έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές τον Σεπτέμβρη.
Παράλληλα, αποκαθίστανται φθορές σε πεζοδρόμια, πλακόστρωτους δρόμους και πλατείες στο κέντρο και σε διάφορες συνοικίες της πόλης των Θηβών. Οι εργασίες περιλαμβάνουν καθαιρέσεις σπασμένων πλακιδίων/κυβόλιθων και τοποθέτηση νέων,  επιδιορθώσεις και αρμολόγηση, όπου κρίνεται απαραίτητο.
Ηλεκτροφωτισμός
Ολοκληρώνεται σταδιακά η επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού για την ενίσχυση του φωτισμού οδών και πλατειών (ΦΟΠ) στις Κοινότητες Ξηρονομής και Ελλοπίας και στον παραλιακό οικισμό της Αλυκής Δ.Ε. Θίσβης Δήμου Θηβαίων.ξηρονομη φωτισμοσ 2Συνεχίζεται ο καθαρισμός προτομών και αγαλμάτων στην πόλη των Θηβών.
Το συνεργείο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Θηβαίων σήμερα 4/8 στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού του Ευαγγελιστή Λουκά, στον οποίο σώζονται αξιόλογα ταφικά μνημεία Τήνιων γλυπτών του 19ου και 20ου αι.
Ο ναός αποτελεί πόλο έλξης προσκυνητών που επισκέπτονται τον ιερό αυτό χώρο για να λάβουν την ευλογία του Ιδρυτού της Βοιωτικής Εκκλησίας.
αγαλματα καθαρισμος 2
 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle